Is uw wastafel verstopt? – Loodgieter Almere

Is uw wastafel verstopt? Heel vervelend want de wastafel is een van de belangrijkste onderdelen van elke badkamer. Het is dan ook een van de eerste plekken die u ’s ochtends in de badkamer bezoekt. Door veelvuldig gebruik van de wastafel kan uw wastafel verstopt raken. Wanneer dit gebeurt, is dat natuurlijk vervelend.

Gelukkig staan ​​onze loodgieters van Loodgieter Almere klaar om u te helpen bij het oplossen van het probleem van een verstopte wastafel. Ons ervaren team helpt u graag uw dag goed te beginnen in Almere en omgeving! Mocht uw badkamer daarnaast nog andere verstoppingen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Oorzaken waarom uw wastafel verstopt is

wastafel verstoptVraagt u zich af hoe het komt dat uw wastafel verstopt is? Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopte wastafel, maar het wordt meestal veroorzaakt door de combinatie van haar en verzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan uw tandpasta, gezichtsreiniger, gezicht crème, cosmetica en geschoren haar. Dit alles kan leiden tot een hardnekkige verstopping, die u niet even snel kunt oplossen. In sommige gevallen kan het helpen om de wastafel te spoelen met soda en azijn of een ander ontstoppingsmiddel. Maar in veel gevallen zult u een loodgieter langs moeten komen. Onze ervaren en deskundige loodgieters kunnen vrijwel elke ernstige en hardnekkige verstopping ontstoppen en voor u oplossen. Zo kun u de dag weer fris en fruitig beginnen.

Hoe voorkomt u dat uw wastafel verstopt raakt?

Hieronder een aantal praktische tips hoe u voorkomt dat uw wastafel verstopt raak:

  • Maak de wastafel regelmatig schoon. Zo voorkomt u dat er vaste stoffen in de afvoer terecht komt.
  • Spoel geen olie of vet door de wastafelafvoer
  • Plaats een filter in de afvoerfilter van uw wastafel. Deze kunt u eenvoudig dagelijks reinigen en voorkomt dat het vuil in de afvoer komt.

Hoe voorkomt u dat uw wastafel verstopt raakt?

Is wastafel nog steeds verstopt? U kunt zelf gaan proberen de wastafel te ontstoppen, maar het is verstandiger om Loodgieter Almere in te schakelen. De vakkundige en ervaren loodgieter kan vrijwel direct bij u langskomen en het probleem verhelpen. Al onze loodgieters zijn gekwalificeerd en betrouwbaar. Ze zijn in staat om vrijwel alle problemen voor u op te lossen. Ook als u enkel advies nodig hebt over loodgieterswerkzaamheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Binnen de kortste keren kunt u weer fris uw dag beginnen. Gewoon zoals het hoort.

Waarom kiest u voor ons?

Betrouwbaar loodgietersbedrijf
Ook bij spoedgevallen
Gericht op service
Direct ter plaatse
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Heeft u een loodgieter nodig in Almere? Wij staan voor u klaar! Schakel ons in voor alle klussen omtrent lekkages, verstoppingen en leidingwerk. Wij lossen ieder probleem voor u op, ook ’s nachts bij spoed.

Menu
Call Now Button