Vaatwasser verstopt? – Loodgieter in Almere

Loopt het water in uw vaatwasser steeds moeizamer weg, of blijft al het water in de vaatwasser staan? Dan kan het zijn dat uw vaatwasser verstopt is! Heel vervelend, met name als u uw vaatwasser dagelijks gebruikt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken, die ervoor kunnen zorgen dat uw vaatwasser verstopt raakt. Het kan goed zijn dat de verstopping veroorzaakt is door een geknikte afvoerleiding of dat er elders in huis een verstopping zit.

Hoe merkt u dat uw vaatwasser verstopt is?

Als uw vaatwasser verstopt is, dan kan het water in de vaatwasser niet goed of helemaal niet weggepompt worden. Dit is vervelend, omdat u de vaatwasser hierdoor niet kunt gebruiken. Daarnaast kan het nare geuren of lekkage veroorzaken. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk de verstopping te verhelpen. Dit voorkomt veel onnodige kosten en ongemak in uw huishouden.

Oorzaken van een verstopte vaatwasser

Vervelend dat uw vaatwasser verstopt is, dit kan diverse oorzaken hebben. Mogelijk is er restafval in het filter van de afwasmachine achtergebleven. Daaromvaatwasser verstoptis het belangrijk dat u de vaat altijd eerst afspoelt alvorens u de vaat in de vaatwasser plaatst. Om te kijken of het filter verstopt is zult u het moeten reinigen, De filter bevindt bevindt zich vaak verborgen op de bodem van de afwasmachine. Vaak dient u eerst een dop los te draaien om bij het filter te komen.

Ook kan het zijn dat de vaatwasser verstopt is geraakt als gevolg van een afvoerverstopping onder de gootsteen. In de meeste gevallen wordt een vaatwasser namelijk aangesloten op een bestaande afvoerleiding. Onderzoek daarom eerst of de gootsteen niet verstopt is. Is dit het geval, dan zult u deze afvoer moeten ontstoppen. U zult merken dat het water in de vaatwassen gemakkelijker kan wegstromen. Een ander veelvoorkomende oorzaak van een verstopte vaatwasser is vanwege verstopte sproeiarmen.

Schakel onze loodgieter in als uw vaatwasser verstopt is

Er zijn dus veel mogelijke oorzaken voor een verstopte vaatwasser. Hebt u de vaatwasser onderzocht en kunt u niet achterhalen wat het probleem is? Schakel dan de hulp in van onze loodgieter in Almere. Wij hebben een spoeddienst die 24/7 voor u gereed staan om hulp te bieden bij een verstopte vaatwasser of andere verstopping in huis. Dus blijf niet langer zitten met uw verstopping, maar bel ons direct. Binnen de kortste keren staan wij bij u voor de deur om de verstopping te verhelpen.

Waarom kiest u voor ons?

Betrouwbaar loodgietersbedrijf
Ook bij spoedgevallen
Gericht op service
Direct ter plaatse
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages, verstoppingen en leidingwerk. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button