Laat lekkages in Almere snel verhelpen

Als u het vermoeden heeft van een lekkage, dan is het beter hier zo snel mogelijk actie op te ondernemen. Waterlekkages ontstaan vaak op plekken die wij niet kunnen zien. Waterleidingen zijn netjes weggewerkt in muren en vloeren. Lekkages zijn meestal te herkennen aan vochtige plekken op muren en vloeren. Het kan ook voorkomen dat er op vochtige oppervlakken al schimmelvorming ontstaat. Soms druppelt het water ergens doorheen waar u het kunt zien. Tijd om de ervaren Loodgieters Almere in te schakelen.

Wat kunt u zelf doen bij lekkages?

Als u water ziet druppelen, vang dit dan in ieder geval op. Al het water dat in muren en vloeren kan trekken veroorzaakt nog meer schade dan de lekkage aan de leiding zelf. Vocht dat in muren en vloeren trekt doet er heel lang over om daar ook weer uit te verdwijnen. De schimmels die vervolgens kans krijgen zich te ontwikkelen op deze natte oppervlakken veroorzaken een vieze geur. Bovendien zijn schimmels in huis slecht voor de gezondheid. Sluit ook de hoofdkraan af zodat er niet nog meer water lekt.

Vermoedt u dat een douche of bad de oorzaak is van de lekkage, probeer deze dan even niet te gebruiken tot de lekkage is opgespoord en verholpen is.

Wanneer schakelt u IGB Loodgieters Almere in?

Is het moeilijk om te bepalen waar de lekkage zich precies bevindt, schakel dan op korte termijn de Loodgieters Almere in. Zij beschikken over speciale apparatuur om snel de oorzaak van de lekkage op te sporen. Zij kunnen met geavanceerde apparatuur op plaatsen komen die u niet kunt waarnemen. Begin nooit zelf zo maar met hak- en breekwerk, voordat u meer weet over waar het lek zich bevindt. Hak- en breekwerk kan vaak nog meer schade veroorzaken. Bovendien kunt u op de verkeerde plaats aan het breken gaan en dan maakt u onnodige extra kosten omdat u dat ook weer moet herstellen.

Wij zijn snel ter plaatse

De Loodgieters Almere zijn in uw regio 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In geval van nood kunnen wij snel ter plaatse zijn. Aarzel dus niet de ervaren loodgieters in te schakelen. Vaak is het snel verhelpen van een lekkage de beste oplossing.

Hoe te handelen bij lekkages

De ene lekkage is de andere niet. Toch zijn er veel gemeenschappelijke elementen. Zo is er uiteraard het lekkende water. Probeer dit zoveel als mogelijk op te vangen tot de loodgieter langs is geweest. Al het water dat u opvangt, zal geen kans hebben om de muren in te trekken, en dat is wat u wil voorkomen. Muren houden immers heel goed vocht vast en muren die eenmaal vochtig zijn, kunnen nog wel weken tot soms zelfs maanden lang vochtig blijven. Als u eenmaal vochtige muren hebt, zult u zien dat er vochtplekken ontstaan en schimmels beginnen te groeien. Al met al is dat een zeer onfris aangezicht en is het bovendien nog eens schadelijk voor de gezondheid.

Probeer daarom zo snel mogelijk een lekkage te lokaliseren en ga op onderzoek uit als u ergens vocht ziet waar het niet hoort. Mocht u de lekkage niet kunnen vinden dan kunt u ook gewoon de loodgieter opbellen. Hij beschikt over moderne technieken en apparatuur om lekkages in een mum van tijd op te kunnen sporen. Iets waar u zelf uren of soms zelfs dagen mee bezig zou zijn, kan een loodgieter dus al in enkele minuten of hooguit enkele uren voor u oplossen.

Lekkages in Almere blijven vervelend

Een lekkage is altijd vervelend. Daarom is het zaak een ontdekte lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Heeft u dus ergens een lekkage ontdekt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze loodgieter: lekkages in Almere. U weet dan zeker dat een lekkage snel en vakkundig opgelost wordt.

Waarom kiest u voor ons?

Betrouwbaar loodgietersbedrijf
Ook bij spoedgevallen
Gericht op service
Direct ter plaatse
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Heeft u een loodgieter nodig in Almere? Wij staan voor u klaar! Schakel ons in voor alle klussen omtrent lekkages, verstoppingen en leidingwerk. Wij lossen ieder probleem voor u op, ook ’s nachts bij spoed.

Menu
Call Now Button