Tips van onze loodgieter tegen rioolverstopping

Rioolverstopping
Nieuws

Helaas kan het de beste overkomen: een verstopping in het riool. Vaak treedt de verstopping op een plek op waar je er totaal niet goed bij kunt, op een moment dat het echt niet uit komt. Gelukkig kun je zelf ook nog wel het een en ander ondernemen om rioolverstoppingen tegen te gaan. We geven daarom enkele tips om die rioolverstopping weer zo snel mogelijk weg te krijgen zodat u weer een zorg minder heeft!

Ontstoppingsmiddelen tegen rioolverstopping

Er zijn tal van chemische middelen op de markt waarmee je kunt proberen om een verstopping te verhelpen. Vaak zijn dit middelen die ui twee componenten bestaan. Eerst moet je één van de twee middelen de afvoer in gieten, waarna het door de verstopping wordt tegengehouden. Vervolgens wordt het andere middel toegevoegd. De twee middelen reageren met elkaar, waardoor de verstopping hopelijk deels oplost en doorgespoeld kan worden. Let wel op dat u niet tal van middelen door elkaar gebruikt; deze middelen kunnen met elkaar reageren en ongewenste bijeffecten hebben. Het effect hiervan is schade aan uw WC en dit is uiteraard niet wenselijk.

En als het dan toch niet lukt?

Het kan voorkomen dat een rioolverstopping niet meer door deze tips zelf te verhelpen is. In dat geval is er lang niet altijd nood aan de man, want gelukkig zijn er nog loodgieters. Loodgieters doen vaak klussen met betrekking tot verstoppingen, maar zijn er ook om uw CV ketel te onderhouden en af te stellen, leidingen aan of om te leggen en gasinstallaties na te kijken. Kortom: loodgieters zijn veelzijdiger dan we vaak plachten te denken. Wij zijn ervaren op het gebied van de loodgieterij en kunnen u voorzien van de beste service. Dus heeft u last van een verstopping in uw riool (of elders in uw woning of bedrijfspand) dan kunt u contact met ons opnemen!

Waarom kiest u voor ons?

Betrouwbaar loodgietersbedrijf
Ook bij spoedgevallen
Gericht op service
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button